knop bellen knop emailknop route

Wie zijn wij

Ponne Media B.V. is sinds 2015 de nieuwe naam van Drukkerij Ponne. Een bedrijf met 111 jaar historie in de grafimedia branche. Oorspronkelijk opgericht als drukkerij voor handels- & reclamedrukwerk.

Door een steeds verdere verschuiving van onze dienstverlening zijn naast drukwerk ook diensten als vormgeving en media-advies toegevoegd. Een team professionals met aantoonbare ervaring in de media branche werkt dagelijks aan opdrachten voor online en offline communicatie.

Ons bedrijf is gevestigd in Wolvega en heeft een grote verbondenheid met bedrijven, instellingen en organisaties in Weststellingwerf. Zowel zakelijk als maatschappelijk is Ponne Media zeer betrokken bij de samenleving.

Wij zijn een platte en laagdrempelige organisatie met individuele verantwoordelijkheid, waardoor we snel opdrachten kunnen uitvoeren.

Sinds 1 januari 2015 zijn wij verbonden aan Scheffer Media in Oosterwolde, dat net als wij haar oorsprong heeft als drukkerij voor handels- & reclamedrukwerk. De bij Scheffer Media aanwezige media-vormgevers met kennis op het gebied van offline- en online-communicatie zijn sindsdien ook voor Ponne Media beschikbaar.

Bert Schouwstra

Bert en zijn familie zijn reeds tientallen jaren verbonden met Ponne Media. Door zijn jarenlange ervaring in de grafimedia branche is hij een echte allround grafimedia-adviseur met veel (technische) kennis.

Patrick Scheffer

Patrick, gedreven en soms te druk (lees: enthousiast), is als kleine jongen opgegroeid in het grafisch bedrijf van zijn ouders en beleeft de geur van drukinkt als een echte emotie. Voelen aan alles van papier is een (lichte) "afwijking". Ondanks de oorsprong in het traditionele grafimediabedrijf gek op gadgets en digitale ontwikkelingen. Deze interesse komt goed van pas bij onze online media diensten.

Christie Scheffer

Christie blijft, in tegenstelling tot Patrick, altijd rustig waarschijnlijk door haar oorspronkelijke werk in de gehandicaptenzorg. Intussen werkt ze al weer 18 jaar in de (grafi)mediawereld. Met haar opgedane kennis zorgt ze voor een groot deel van de offertes, orderbegeleiding en facturatie.

Onze online verkoper

Als modern mediabedrijf zijn wij natuurlijk 24/7 geopend voor het uitzoeken en bestellen van geboorte- en trouwkaarten. Onze online shop met geboorte- en trouwkaarten kent een van de ruimste assortimenten in Nederland.
In de overzichtelijke shop voeren wij de merken van alle bekende kaartuitgevers in Nederland, België en Frankrijk.

Wilt u trouw- of geboortekaarten bestellen? Kijk dan zeker op shop.ponne.nl. En heeft u een mooie kaart gevonden, maar wilt u zeker weten of het dè kaart is die u zoekt, tot 3 verschillende kaarten sturen wij u deze gewoon gratis toe.

Nanningaweg 8, 8431 AA Oosterwolde - telefoon (0561) 61 22 89 - e-mail 

tooltip symbool