knop bellenknop email

knop bellen knop emailknop route

111 jaar

Ponne Media bestaat op 1-11, 111 jaar! Veel enen dus voor een bedrijf dat niet in het digitale tijdperk is opgericht en intussen bijna alleen nog maar digitaal kan werken.

111 jaar factuurOp de foto uit 1907 staat een deel van de materialen die Drukkerij Ponne moest aanschaffen om als drukkerij te starten. Losse letters, tussenwit, etc. voor de boekdrukpers. Dat kunnen we ons nu met de huidige automatisering en digitale drukpers niet meer voorstellen. Toch is deze techniek tot ver in de jaren 70 van de vorige eeuw gebruikt. En ook nu wordt de boekdrukpers nog steeds gebruikt voor bijvoorbeeld klassieke letterpress kaarten, iets dat we digitaal nooit zouden kunnen maken.

Ons bedrijf heeft in deze rijke historie dus een boel (technische) ontwikkelingen doorgemaakt. “Van loden letters naar bits & bytes.” Vroeger en ook nu zijn we een bedrijf dat steeds gebruik maakt van de nieuwste technieken.

Recent hebben we nog weer geïnvesteerd in een moderne digitale drukpers die ons meer kwaliteit, meer capaciteit en meer flexibiliteit geeft. Ook na 111 jaar blijft Ponne Media vooral kijken naar de kansen en mogelijkheden in de toekomst, maar zo af en toe kijken we met trots terug op onze inmiddels mooie historie.

Versant 180

Houtstraat 4, 8471 ZX Wolvega - telefoon (0561) 61 22 89 - e-mail 

tooltip symbool